Αρχική » Κέρδισαν εμπειρίες οι Ακαδημίες του Αμύντα στο Τουρνουά του Λεχόβου
DSC 0207
Διάφορες Ειδήσεις

Κέρδισαν εμπειρίες οι Ακαδημίες του Αμύντα στο Τουρνουά του Λεχόβου

@CavaCT · Italian Restaurant728 × 150 pxblack

Μετά τα τουρνουά του Αμυνταίου (2/10) και της Νάουσας (30/10), οι ακαδημίες χάντμπολ του Αμύντα συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Θησέας Λεχόβου το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις απο τους φιλικούς αγώνες που έδωσαν στο ΔΑΚ Λεχόβου απέναντι στον Αρίωνα Πτολεμαϊδος, τον ΑΟΑ Καστοριάς και τον οικοδεσπότη Θησέα.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου και η Άρτεμις Πιπερίδου με την αρωγή του Αντώνη Καλόθεου, καθοδήγησαν άρτια όλα τα αγωνιστικά τμήματα (προμίνι αγόρια, προμίνι κορίτσια, μίνι αγόρια, μίνι κορίτσια και Παμπαίδες Β), τα οποία κέρδισαν πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες για τη συνέχεια.

Τη διοίκηση εκπροσώπησαν στη διοργάνωση ο Πρόεδρος Γιώργος Θεοχαρίδης και ο Ταμίας Γιάννης Τοϊτος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους ιθύνοντες του Θησέα για την όμορφη αθλητική διοργάνωση και για την επαναδραστηριοποίηση τους στο χώρο του χάντμπολ, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους συνοδούς (γονείς και κηδεμόνες) των αθλητών-τριών για τη συμμετοχή τους σε μια ακόμα εξόρμηση του συλλόγου.

pontios kateriniotis 728x150 1

Επόμενος Αγώνας

Video Corner

Follow Us

tv
page