Αρχική » Παιδιά και γονείς έπαιξαν Χάντμπολ στη γιορτή του Αμύντα Αμυνταίου
DSC 0284
DSC 0284
Διάφορες Ειδήσεις

Παιδιά και γονείς έπαιξαν Χάντμπολ στη γιορτή του Αμύντα Αμυνταίου

@CavaCT · Italian Restaurant728 × 150 pxblack

Μία ξεχωριστή αθλητική γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες ανάμεσα στα παιδιά του Δημοτικού, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι γονείς – κηδεμόνες. Μάλιστα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τους γονείς – κηδεμόνες και να διασκεδάσουν παίζοντας χάντμπολ μαζί τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης παλαίμαχοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η διοίκηση του Αμύντα ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς – κηδεμόνες που παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στις αναμετρήσεις. Υποστηρικτές της αθλητικής εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL HELLAS.

O Πρόεδρος Γιώργος Θεοχαρίδης δήλωσε: «Τα παιδιά και οι γονείς μάς χάρισαν μια όμορφη αθλητική εικόνα και αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ενδυναμώνουμε τη σχέση γονέων – παιδιών μέσα απο τον Αμύντα και τον αθλητισμό».

O Διευθύνων Οικονομικός Σύμβουλος Αναστάσιος Παπαχρήστου πρόσθεσε: «Με τη σημερινή εκδήλωση δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό της νεολαίας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της και βρισκόμαστε κοντά της. Ο Αμύντας κέρδισε το στοίχημα της εμπιστοσύνης του κόσμου και προχωρά με σταθερά βήματα».

Photo Gallery:

pontios kateriniotis 728x150 1

Επόμενος Αγώνας

Video Corner

Follow Us

tv
page