Αρχική » Με επιτυχία του τουρνουά Μίνι-Προμίνι του Αμύντα Αμυνταίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου
DSC 0794
Διάφορες Ειδήσεις

Με επιτυχία του τουρνουά Μίνι-Προμίνι του Αμύντα Αμυνταίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου

@CavaCT · Italian Restaurant728 × 150 pxblack

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο ΔΑΚ Αμυνταίου Τουρνουά Χάντμπολ Ηλικιακών Κατηγοριών που διοργάνωσε ο Αμύντας Αμυνταίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, τον Δήμο Αμυνταίου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Στην αθλητική εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 70 αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών προμίνι και μίνι. Στους αγώνες έλαβαν μέρος ο Θησέας Λεχόβου, ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς και ο οικοδεσπότης Αμύντας Αμυνταίου.

Οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες διασκέδασαν και έδειξαν δείγμα των δυνατοτήτων τους στο άθλημα της χειροσφαίρισης, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Γυρίκη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κιοσές, τους οποίους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Θεοχαρίδης.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς και τον κόσμο για την παρουσία του στις εξέδρες του ΔΑΚ Αμυνταίου.

pontios kateriniotis 728x150 1

Επόμενος Αγώνας

Video Corner

Follow Us

tv
page