Αρχική » Ικανοποίησε στο τουρνουά τις Λευκόβρυσης – Κοζάνης ο Αμύντας
DSC 0069
Διάφορες Ειδήσεις

Ικανοποίησε στο τουρνουά τις Λευκόβρυσης – Κοζάνης ο Αμύντας

@CavaCT · Italian Restaurant728 × 150 pxblack

Οι ηλικιακές ομάδες προμίνι αγοριών, προμίνι κοριτσιών, μίνι αγοριών, μίνι κοριτσιών, παμπαίδων και παγκοραδίσων του Αμύντα Αμυνταίου ταξίδεψαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στη ΔΑΚ Λευκόβρυσης – Κοζάνης, όπου συμμετείχαν στο τουρνουά χάντμπολ που συνδιοργάνωσαν Εθνικός Κοζάνης και Α.Ο. Κοζάνης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αμύντα έδειξαν καλά αγωνιστικά στοιχεία και στάθηκαν αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο θα απαιτηθεί πολύ δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Δημητρίου.

Η ομάδα των Παγκορασίδων τέθηκε υπο τις οδηγίες του Παναγιώτη Παπαζήση, ο οποίος συνέθεσε ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Τόσο ο πρόεδρος του Αμύντα Γιώργος Θεοχαρίδης, όσο και ο πρόεδρος του Θησέα Λεχόβου Πέτρος Τζουβάρας, βρέθηκαν από κοινού στο γήπεδο της Λευκόβρυσης και ευχαρίστησαν τα 100 και πλέον άτομα (αθλητές, αθλήτριες, ενήλικες συνοδοί και τεχνικό επιτελείο) που συμμετείχαν στην εκτός έδρας αθλητική δράση του Αμύντα.

Ο σύλλογος του Αμυνταίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους προπονητές Αναστασία Καραγιαννίδου, Μάκη Μιχαηλίδη και Μάρκο Τσιτσέλη για την πρόσκληση συμμετοχής στο τουρνουά.

Gallery:

pontios kateriniotis 728x150 1

Επόμενος Αγώνας

Video Corner

Follow Us

tv
page