Αρχική » Έλαμψαν οι Ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου στο Τουρνουά της Θεσσαλονίκης
1
1
Διάφορες Ειδήσεις

Έλαμψαν οι Ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου στο Τουρνουά της Θεσσαλονίκης

@CavaCT · Italian Restaurant728 × 150 pxblack

Έλαμψαν οι Ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου στο τουρνουά χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στο ΔΑΚ Συκεών – Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή επίσης του ΠΑΟΚ, του Πανελληνίου και του οικοδεσπότη Φοίβου Συκεών.

Τα αγόρια και τα κορίτσια του Αμύντα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Παναγιώτη Δημητρίου σημείωσαν συνολικά 5 νίκες και 1 ισοπαλία, στις ηλικιακές κατηγορίες προμίνι αγοριών και κοριτσιών, μίνι αγοριών και κοριτσιών και παμπαίδων.

Οι δυνατές μονομαχίες, τα εντυπωσιακά τέρματα και ο γρήγορος ρυθμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αναμετρήσεων, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και φίλων του αθλήματος.

Σκοπός του τουρνουά ήταν η δημιουργική απασχόληση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η ενδυνάμωση των σχέσεων φιλίας και η απόκτηση βιωματικών εμπειριών.

Ο πρόεδρος του Αμύντα Γιώργος Θεοχαρίδης που συνόδευσε την αποστολή, συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριες των ομάδων για το ήθος και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, καθώς και τους διοργανωτές για την άρτια υλοποίηση της αθλητικής εκδήλωσης.

Gallery:

pontios kateriniotis 728x150 1

Επόμενος Αγώνας

Video Corner

Follow Us

tv
page